Lifting Gua Sha ®

Gua Sha ansigtsbehandling er en meget gammel kinesisk massagebehandling, hvor der bruges flade sten.  Denne metode reducere dine rynker effektiv. Gua sha er for eksempel effektiv ved rynker i panden og er for eksempel effektiv ved de små linjer ved øjnene. Med kombinationen af ansigtsmassage og ansigtszoneterapi/ akupressur fra Japansk lifting, får du en dybere og endnu bedre behandling for huden og muskulaturen i dit ansigt. Så Gua Sha Lifting behandlingen er ikke bare den mest forkælende behandling, men den er også den bedste, når det kommer til at reducere rynker og opnå en naturlig opstrammende effekt.

 

Hvad er Japansk Lifting?
Japansk Cosmo Lifting er den bedste måde at foryngre dit ansigt på. 100% naturlig – uden brug af kirurgi, Botox, Restylane m.m.

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud.

Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende!
Naturlig ansigtsløft

 

Hvordan fungerer det?
Japansk Lifting er en neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges.

Som et træningskort til fitness centeret skal der nogle behandlinger (6-10 lidt efter din ældningsprocess ) og der efter skal der et par behandlinger til pr år.

Heldigvis er denne metode, så smertefri og afslappende de fleste falder i søvn under behandlingen som vare ca 1 time. Med et plus 90 min hvor du ligger med en afsluttede opstrammende øko maske alt imens du får 20 min fod zoneterapi.

Der anvendes naturlige produkter under behandlingen.
Denne enormt afslappende og foryngende behandling udføres med økologiske olier (herunder 100% ren hybenrosenolie), som har en stærk cellegendannende virkning  – Japansk Lifting.

Japansk Lifting – og stress.
Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, såsom hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Men før disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i form af ubalancer huden og i ansigtsudtryk.
Med japansk Lifting er det muligt opnå en fuldstændig balance i ansigtet og hele kroppen.

Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Den virker på et dybere plan og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

Priser

Intro behandling Lifting Gua Sha®
60 min. 675 kr. (gælder kun 1.gang)

Lifting Gua Sha® behandling
65 min. 750 kr.
Klippekort Lifting Gua Sha® 5 behandlinger af 65 min. 3250 kr.

Lifting Gua Sha® PLUS
90 min. 895 kr.
Gua Sha og Japanske lifting samt 20 min fodzoneterapi mens du ligger med en lækker ansigtsmaske. Den absolutte forkælelse for alle.
Klippekort Lifting Gua Sha® PLUS : 5 behandlinger af 90 min. 3895 kr. 

Kroppen Rundt
Du starter med massage, derefter Lifting GUA SHA med guldmaske samt Zoneterapi. 2 timers total forkælelse. 120 min. 1250,- kr

Klippekort Kroppen Rundt: 5 behandlinger af 120 min. 5600 kr.

NYHED

Mulighed for at ligge i infrarød saunatæppe, imens du får lifting. Kan bestilles som tillægsbehandling i forbindelse med bookning.